Vinterutmaningen

SKRIV EN ROMAN – DISTANSKURS MED START I DECEMBER

branch-437501_1920

I VINTERSKOLAN får du ett coachningsbrev i veckan och lektioner med skrivuppgift varje dag – från 5 december till 12 februari.

Anmäl dig till Vinterskrivskolan 2016-2017 här

Under 10 veckor får du tips, verktyg och stöd för att skriva första utkastet till din roman.

Om du så bara har tid att jobba med kursen 30-60 minuter om dagen kommer du att kunna göra planeringen och ramverket för romanen, och skriva en hel del scener. Om du kan lägga 2-4 timmar om dagen kommer du att kunna skriva ett bra utkast att sedan jobba vidare med när du har alla verktyg som kursen ger.

Måndagen den 5 december kommer det första kursbrevet där du får en veckoplan och en förberedande uppgift. Varje vardag under 10 veckor får du sedan korta kursbrev med teorilektioner och skrivövningar att ta med i ditt romanprojekt. På lördagar får du en sammanfattning av veckans övningar, med kontrollfrågor som du kan använda för att se att ditt projekt är på rätt väg. På söndagar kommer ett coachningsbrev med frågor runt ditt skrivande och ditt förhållande till det.

Du kommer att få respons på 10 sidor under kursen och kan sen välja att skicka en (1) sida i veckan eller flera sidor som du samlar ihop under några veckor. Du kan om du vill köpa till fler sidor för respons.

Vi har också en sluten Facebookgrupp där du kan hitta skrivarkompisar och diskutera övningarna – kul när alla gör samma övningar under kursen.

Jag, din personliga handledare Gisela Liljeström Jansson (diplomerad lektör, utbildad av Ann Ljungberg), kommer att ge dig den respons du behöver för att utvecklas och komma vidare i ditt arbete.

Lektionerna är framtagna och utarbetade av författarcoachen Ann Ljungberg.

 

Den här kursen passar dig som:

  • vill satsa på att skriva lite varje dag
  • vill påbörja eller fördjupa ett romanprojekt
  • vill få struktur i både romanen och skrivprocessen

(OBS! Om du redan är med i kursen ”Skriv romanen på 10 veckor” eller har gått Sommarskolan tidigare har du tillgång till allt material i Vinterskolan. Du kan gå kursen igen och få respons till reducerat pris.)

Anmäl dig till Vinterskrivskolan 2016-2017 här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s