Om oss

Om oss

Gisela Jansson

Jag som står bakom sidan heter Gisela Jansson och är utbildad lektör. Det innebär att jag bland annat läser och analyserar manus innan de skickas till förlag och agenter.

Idag är det många som skriver och då är det viktigt att veta att man gjort sitt bästa för att nå ända fram. Varje år antas ungefär 1 % av alla manus som skickas in till svenska förlag. Så det innebär att konkurrensen är superhård. Det är här såna som jag kommer in i din skrivprocess. Vi lektörer hjälper dig att förbättra ditt manus och därmed ökar vi chansen för att din bok ska komma i tryck. Hur gör man då för att väcka förlagens intresse? En del av svaret hittar du här.)

Förutom lektörsutbildningen som jag gått hos Ann Ljungberg så har jag även läst svenska på Stockholms universitet, gått kurser i kreativt skrivande både på LTU (Luleå Tekniska Universitet) samt kursen manusutveckling på Skrivarakademin i Stockholm.

Mitt huvudintresse är att skriva och att hjälpa andra med deras skrivande och mitt mål är att det ska finnas fler välskrivna böcker på bibliotekets och bokhandelns hyllor.

Här har jag samlat några omdömen från tidigare klienter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s